Debat

Debatten

Gense endelig debatten fra torsdag d.27/11

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

HVad blev der sagt torsdag aften er ret så interessant set med forældreøjne:

MZ: "Nu har den her reform jo ikke nogen videnskabelig undersøgelse gab sig, vi håber....." - interessant, fordi den her regering og KL har påberåbt sig forskningen(der med alt forskning) som rygstød for både lov og reform.

CA: "Nu er jeg kun bekymret for elevernes læring...." - kære forældre, damen er kun bekymret om fremtidens testscore, ikke om hvordan man når der hen, det skal vi nok presse skolerne til, lærerne til og så skal I se.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Skole leder(beklager forglemmelse af navn): "Nogle børn har ikke brug for fri leg.... der skal være læring hele tiden, hver gang der er en lærer og et barn, finder der læring sted....læring, læring, læring" - I skal bare trænes til test, test, test, så skal I bare se. Frihed har I jo når I sover.

NE(Niels Egelund):"Nu er der jo sket meget siden 80'erne.....Min bog gælder dog stadig......de vil komme rejsende fra Ontario og Findland for at besøge vores skoler og lære af os....." - Vi udvælger selvfølgelig de skoler de besøger.

VI kan ånde lettet op, eliten har føderne plantet solidt på jorden og skolelederne er meget tæt på undervisningen til daglig, det er godt at vide.