Debat

Bruger du filosofiske samtaler i din undervisning?

Empiri-indsamling til bachelorprojekt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ifm. mit bachelorprojekt på læreruddannelsen søger jeg kristendomskundskabslærere, som benytter sig af filosofiske samtaler - i større eller mindre grad og på den ene eller anden facon - i undervisningen.

Det vil være en meget stor hjælp for mig, hvis du kan bidrage med din erfaring. Jeg er ikke ude på at bedømme din undervisning, men blot at undersøge et felt. Jeg ved at tiden er knap, men måske kan jeg være med på et møde i jeres fagteam eller andet? Skriftlige besvarelser og telefoninterviews er også en mulighed.

Jeg er interesseret i at tale om kritisk tænkning, valg af indhold og erfaringer med metoden. Alt bliver behandlet anonymt. Må jeg kontakte dig eller din leder? Skriv endelig her eller pr. mail, hvis du kan hjælpe. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Vidensdeling er vejen frem!

Venlig hilsen

Sanne Sandberg, sannesandberg@outlook.com