Lærer Randi Hoffmann deltager i dette år i et større kursus om sang, bevægelse og læring.
Lærer Randi Hoffmann deltager i dette år i et større kursus om sang, bevægelse og læring.

Kursus gav musiklærer gejsten tilbage

Bodypercussion, stemmelege og hjælp til at få drengene til at deltage mere konstruktivt i musikundervisningen. Det er nogle af de ting, som musiklærer Randi Hoffmann foreløbig har fået ud af at være på kursus i sang og bevægelse.

Publiceret

Kurset sang, bevægelse og læring

  • Kurserne kan gennemføres, fordi A. P. Møller Fonden harbevilget 7,3 mio. kr. til at gennemføre et sangfagligtkompetenceløft af 340 musiklærere og pædagoger i folkeskolen overtre skoleår fra 2016-2019.
  • Kursusdeltagerne kan vælge mellem  et forløb på et halvteller et helt skoleår, som bliver udbudt hvert år i projektetsløbetid.
  • 19 kommuner er med i projektet: Herning, Horsens, Ikast-Brande,Skanderborg, Skive, Thisted, Aarhus, Aabenraa, Haderslev,Sønderborg, Assens, Faaborg-Midtfyn, Middelfart, Svendborg, Lejre,Slagelse, Roskilde, Vallensbæk og Vordingborg kommune. Der ermulighed for at invitere flere kommuner med i løbet afprojektperioden.
  • Musiklærere kan tilmelde sig kurset her

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Læs mere

Læsmere om kursus og tilmelding her

Powered by Labrador CMS