Debat

Hvorfor stopper ansatte i folkeskolen?

Forskningsprojekt om hvorfor ansatte stopper i folkeskolen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis du er en af dem, der er stoppet i folkeskolen indenfor de seneste 3 år, vil vi gerne høre fra dig. Vi er både interesserede i at høre fra lærere, ledere, pædagoger og evt. andre medarbejdere, der er stoppet i en folkeskole, og vi hører gerne fra dig, uanset om du har sagt op, er blevet fyret, er blevet syg eller har fået nyt job (indenfor eller udenfor folkeskolen). Vi behøver ikke at kende dit navn, vi behøver heller ikke at vide, hvilken skole du er stoppet på, eller hvilken kommune du har arbejdet i. Det vi er interesserede i at høre, er dine bevæggrunde: Hvad fik dig til at stoppe? Hvad håbede du det ville medføre? Hvordan har du det nu? Undersøgelsen består kun af 5 spørgsmål, der alle kan besvares med fritekst – altså ingen krydser eller bokse, men mulighed for at skrive om dine oplevelser og begrundelser. Der er også mulighed for at skrive din mail, hvis vi må kontakte dig og lave et uddybende interview. Vi håber du vil tage dig tiden til at svare på spørgsmålene ved at trykke på dette link: 

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=AWUK7NAL11C6 

Mange hilsner

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Nana Vaaben PhD, Pia Böwadt PhD og Rikke Pedersen Cand.scient.soc., forskningsafdelingen, UCC