Debat

Indslag i Den Uafhængige om Muhammedtegningerne

I morges var jeg i radioen for at tale om mit løsningsforslag vedrørende videoundervisning af skoleelever i Muhammedtegningerne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Her til morgen har jeg haft min radiodebut. Jeg var igennem hos Den Uafhængige med Alexander Wils Lorenzen og Nima Zamani Aliabadi for at tale om mit løsningsforslag vedrørende Muhammedtegningerne.

Sekvensen med mig er 7 minutter lang. Jeg forklarede, hvad mit forslag går ud på, og besvarede spørgsmål vedrørende sikkerheden, logistikken samt hvad videoen skal indeholde.

Herefter er der en sekvens på 3 minutter fra senere i udsendelsen, hvor Alexander og Nima diskuterer forslaget med hinanden og læser et par lytter-sms'er højt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Videoen har undertekster, så man kan se den uden lyd.

Powered by Labrador CMS