God jul og godt nyt rekordår

Flere end 2,2 millioner besøg har der været på folkeskolen.dk i et år, der som bekendt på alle måder har været usædvanligt for Danmarks lærere. Redaktionen ønsker god jul og godt nytår. Vi åbner igen 2. januar.

Publiceret Senest opdateret

mest populære

De mest læste journalistiske artikler i 2013 var:
1) Så fålærere må arbejde under lockout   52.783
2) Regeringensskolereform er offentliggjort   17.278
3) Forskeretrækker tæppet væk under Antorini   16.091
4) Din økonomiunder en konflikt    15.718
5) Så er der "Gangvagt Style"   11.983


De mest læste brugerindlæg var:

1) Nu brænderlokummet (Niels Chr. Sauer)    32.230
2)  Vanvittig statistisk brøler i KLs beregninger af læreresundervisningstid  (Marina Norling)  18.552
3) Lærersvinene skalbare nakkes  (Karsten Bräuner)   17.278
4) Lærernes behov forforberedelse (Niels Chr. Sauer)   12.392
5) Harlærerne ikke snart fået nok?! (Tinella Lykke Svarrer)11.498

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Glædelig jul - trods alt

130.000 besøg om måneden lå folkeskolen.dk på sidste år. Men så tog KL's sabelraslen fart, og det samme gjorde interessen for Folkeskolens dækning af konflikten. Besøgstallet kulminerende med 427.122 besøg i lockoutmåneden april, hvor lærerne lagde youtubevideoer, lærerreporter-artikler og debatindlæg på nettet, og hvor redaktionen dækkede både DLF's og KL's udmeldinger, lockoutaktiviteter, demonstrationer og lovindgreb.

 

På redaktionen glæder vi os over, at mange af de nye læsere er hængt ved, så vi nu ligger på cirka 200.000 besøg på folkeskolen.dk om måneden - selvfølgelig inklusive de faglige netværk.

Faglige netværk på  folkeskolen.dk har vokseværk

Til februar åbner vi endnu flere faglige netværk, så vi dækker alle folkeskolens fag med netværk med vidensdeling, blog, nyheder og debat.

Folkeskolen.dk er klar igen med friske nyheder den 2. januar, og 2014's første nummer af fagbladet Folkeskolen er i postkasserne den 9. januar. Deadline for indlæg til dette blad er overskredet, men der er frist for stillingsannoncer 2. januar. Der er deadline for debatindlæg til blad nr. 2 den 8. januar, for forretningsannoncer den 7. januar og for stillingannoncer den 14. januar.

Powered by Labrador CMS