Ny formand for lærerstuderende

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Trine Barfod hedder den nye formand for de godt 10.000 medlemmer af Lærerstuderendes Landskreds, LL. Den 1. marts afløste hun Rasmus Møller, som efter to år i DLF's hovedstyrelse og på LL's formandsstol nu skal tilbage til studierne på seminariet i Århus.

Trine Barfod blev sidste år valgt ind i LL's forretningsudvalg 2000, hvor hun har været formand for organisationsudvalget.

Hovedstyrelsens martsmøde var hendes debut i den forsamling, og hun lagde ud med at fortælle om en række ændringer, som netop er besluttet om LL's internationale arbejde.

'Norden har indtil nu haft førsteprioritet hos os, men efter de tilbagemeldinger, som vores nu afgåede formand havde med hjem fra hovedstyrelsens studiebesøg i OECD og EU, har vi valgt fremover også at prioritere det europæiske samarbejde højt', sagde hun og nævnte, at LL er meget glad for den kontakt, man har fået med Martin Rømers arbejde fra Bruxelles-kontoret.

Trine Barfod går på tredje årgang på Blaagaard Seminarium med linjefagene natur/teknik, dansk, religion og biologi. Hun går til eksamen i pædagogik og psykologi til sommer og har søgt orlov fra studiet fra august.