Debat om arbejdstiden

I denne uge udsender DLF en debatpjece

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hovedstyrelsen brugte en hel dag i sidste uge på at redigere i teksten, men så var den også klar til tryk: pjecen, der skal få medlemmerne til at debattere om, hvordan en ny arbejdstidsaftale skal se ud.

Så i denne uge bliver pjecerne friske fra trykmaskinen fordelt til DLF's kredse, der så skal sørge for den videre fordeling ud til medlemmerne.

Pjecen skal ses som et led i den række af medlemsmøder om en ny arbejdstidsaftale, som formand Anders Bondo Christensen og næstformand Stig Andersen begynder på den 12. marts i Slagelse og slutter med den 10. april i Nykøbing Falster (se oversigten på denne side. Redaktionen).

Ud over pjecen udsender foreningen også en plakat, der oplyser, hvor og hvornår formand og næstformand kommer på netop din skole eller på en anden skole i kommunen.

kachristensen@dlf.org