Foreningen har brug for at få blandet ny energi, nye idéer og nye anskuelser ind i den solide erfaring, siger Morten Refskov og stiller op til valget som formand for lærerne efter Anders Bondo.

Kampvalg om formandsposten i Lærerforeningen: Morten Refskov stiller op

Formand for Ballerup Lærerforening Morten Refskov har fredag meddelt sit kandidatur til posten som formand for Danmarks Lærerforening. Han udfordrer dermed formand for DLF’s overenskomstudvalg Gordon Ørskov Madsen til kampvalg.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg brænder for at tage den stadige kamp for alle Danmarks Lærerforenings medlemmer, og jeg er derfor kandidat, når foreningen skal vælge formand den 23. september".

Debat: En formandskandidat melder sig på banen

Sådan skriver formand for Ballerup Lærerforening og medlem af DLF's hovedstyrelse Morten Refskov i et indlæg på folkeskolen.dk sent fredag eftermiddag. Han skriver samtidig, at han anbefaler et helhjertet ja til det arbejdstidsaftale, som skal til urafstemning blandt medlemmerne fra den 25. august.

Vil du være DLF-formand? Sådan foregår valget 

"Jeg tror imidlertid ikke på ultimative veje til mål, så jeg vil - hvis kongressen vælger mig - arbejde videre for at indfri foreningens politik, uanset om medlemmerne stemmer for eller imod aftalen. Enhver situation indeholder muligheder, som man må forstå at udnytte, og det er heldigvis sådan, at det til syvende og sidst er medlemmerne, der bestemmer", skriver Morten Refskov i indlægget, som han afslutter med, at han ikke vil sætte flere ord på sin opstilling, før uafstemningen om arbejdstidsforhandlingerne er afsluttet.

Morten Refskov udfordrede sidste år Dorte Lange ved et kampvalg om næstformandsposten, men tabte.

Morten Refskov: Jeg vender tilbage