De hjemsendte elever og lærere må ikke komme i skole, før de kan fremvise en negativ coronavirustest.

Elev smittet med corona - klasse og lærere sendt i isolation

På Bakkeskolen Cosmos i Esbjerg er en elev fra 4. klasse blevet konstateret smittet med coronavirus. 15 klassekammerater og tre voksne er blevet sendt i isolation og bliver også testet for virus, skriver JydskeVestkysten.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi har gennem hele forløbet fulgt retningslinjerne, og derfor føler vi os overbeviste om, at vi har isoleret smittekæden og sendt dem hjem, som vi skulle. Jeg vil i den forbindelse gerne rose forældrene og de ansatte for at agere stille og roligt og uden overdreven nervøsitet", siger skoleleder på Cosmos Morten Mærsk Schmidt til avisen.

Elevens forældre kontaktede skolen, og jf. kommunens retningslinjer blev elevens 15 klassekammerater og tre voksne sendt hjem i isolation. De skal nu testes for corona og må først vende tilbage til skolen, når de kan fremvise en negativ test.

Corona-ramt lærer: Skole og kommune har håndteret det forbilledligt 

Læs mere

JydskeVestkysten