København: Pølsevogn til skole med høj stemmeprocent

"Valgstedet" til hovedstyrelsesvalget i Danmarks Lærerforening åbnede i torsdags, og foreløbig er knap 10 procent af de mulige stemmer afgivet. Ballerup Lærerforening, hvor både formand og næstformand stiller op til hovedstyrelsen, fører det interne kapløb. Flere kredse sætter præmier på højkant, og i København kan en skole med en stemmeprocent på over 90 få besøg af en pølsevogn.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Ballerup er 34,2 procent af stemmerne allerede afgivet, og lige efter følger Esbjerg med 33,3 procent af stemmerne. Ballerup Lærerforening giver kage eller morgenbrød til skoler med en stemmeprocent over 80, og tilsvarende lokkemidler er på banen i mange andre kredse. (Se kredsenes stemmeprocent via linket til højre).

I Københavns Lærerforening stiller hele fire kandidater op, og her har kredsen lovet, at blandt skoler med en stemmeprocent over 90 vil der blive trukket lod om en 1950'er-pølsevogn med det hele til næste fest på lærerværelset. Nr. to og tre skole, der bliver udtrukket får lækre lagkager til personalerummet.

Hvert af de aktive medlemmer af DLF har 18 stemmer til rådighed. Valget finder sted på dlf.org, og sidste frist for at deltage er den 1. december inden kl. 16.

Læs mere

Stemmebarometer

Powered by Labrador CMS