Rigmor Jark - 60 år

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Der er andet i livet end DLF', sagde Rigmor Jark, da hun efter 12 år forlod DLF's hovedstyrelse ved udgangen af 1999.

Den 11. april fylder Rigmor Jark 60 år. Og hun lever til fulde op til sin afskedssalut. Hun er stadig en aktiv kvinde, men nu centrerer aktiviteterne sig om hende selv frem for den danske lærerstand.

Hun rider og plejer sine to islandske heste - en interesse, hun har fået sin mand, tidligere kredsformand i Farum, Jørgen Jark, med på. Hun har anskaffet sig katte, og så har hun netop bygget et nyt drivhus til sine grønne fingre. Også opholdene i kollektivsommerhuset 'Lille Christiania' ved Sejrøbugten nyder hun. For ikke at tale om samværet med sine to børnebørn.

Rigmor Jark trådte sine lærerpolitiske barnesko som formand for Ballerup Lærerkreds gennem otte år. Hun har en dyb interesse for pædagogik og en god sans for det økonomisk-politiske spil. Hun bekymrer sig også for de svage, blandt andet har hun siddet i regeringens integrationsprojekt.