Ny skole i Høje-Taastrup

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der går langt imellem, at der bygges nye skoler i hovedstadsområdet, men den 4. april blev en ny moderne skole indviet i Høje-Taastrup med navnet Torstorp Skole. Skolen er bygget, så faciliteter og lokaler er indrettet og tilpasset tværfaglig og projektorienteret undervisning. Der er store rummelige klasseværelser til almindelig undervisning og arbejdsnicher til gruppearbejde med stik til den bærbare computer.

Skolebiblioteket strækker sig i hele bygningens længde. Da de kommende elever skal have fire timers idræt om ugen, er der også gjort meget ud af idrætsfaciliteterne - en hal på 25 gange 45 meter med klatrevæg, en lidt mindre gymnastiksal, en tumlesal og en aula med fjedrende sportsgulv. Både lærere, ledelse og forældre har været taget med på råd fra starten.