Debat

Den ringeste

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Af de fagforeninger, jeg har været tvunget til at være medlem af, er DLF dog den ringeste!

Man forsømmer blandt andet følgende:

- at indgå i den offentlige debat om folkeskolen med forslag til ændringer, som kunne lette arbejdet for de undervisende lærere - for eksempel omkring spørgsmål om præcisering af læseplanerne, hvilket i høj grad ville være til gavn for specielt nyuddannede lærere, som ofte er pålagt den største arbejdsbyrde. Påfaldende er det, at nytænkningen kommer som et revolutionært sværdslag fra ministeren (ulækkert i øvrigt, som hun promoveres i vores medlemsblad - hun er vores reelle formand)!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

- at indgå i en konkret pædagogisk debat med seminarierne, så man for eksempel kunne mindske det enorme frafald af nyuddannede lærere fra folkeskolen!

- at udnytte lærermangelen til at sikre anstændige overenskomster, som ville sikre en formindskelse af arbejdsbyrden modsat den nuværende situation, som er aldeles uholdbar for alt for mange kolleger!

- at erkende utilfredsheden med den nuværende overenskomst og lade formanden fratræde stillingen snarest muligt!

- at indføre demokratiske tilstande i foreningen med henblik på direkte valg af formand.

Jens Kristian Dahl

Rødding