Politikere, organisationer og borgere vil i de næste dage fylde gaderne i Allinge på Bornholm, når årets Folkemøde løber af stablen.

Masser af skoledebat på årets Folkemøde

Op mod 100 forskellige arrangementer berører skolen på årets folkemøde på Bornholm. I de næste fire dage strømmer politikere, interessenter og borgere til Allinge. Folkeskolen dækker nogle af debatterne.

Publiceret

FØLG FOLKESKOLEN PÅ FOLKEMØDET

Fagbladet Folkeskolen dækker Folkemødet påBornholm, og vil udover folkeskolen.dk også kunne følges på desociale medier. Følg Folkeskolens dækning på:

Facebook: www.facebook.com/Folkeskolendk

Instagram: folkeskolendk

Twitter: @Folkeskolendk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der kommer til at være gang i den skolepolitiske debat på årets Folkemøde på Bornholm.

Politikere, interesseorganisationer og borgere skal de næste fire dage blandt andet blive klogere på og diskutere, hvordan lærernes tabte autoritet skal genvindes, fælles mål og læringsmålsstyret undervisning, hvem der ejer skolen, tosprogede elever i folkeskolen og om læreruddannelsen skal indrettes som i Finland. Det er bare et par de temaer der er at finde blandt de 42 folkemødedebatter, der i år handler om folkeskolen. Og der er endnu flere hvis det er skolen, som er omdrejningspunkt. 

Danmarks Lærerforening tager igen i år til Folkemøde, hvor de blandt andet under overskrifterne "Hvad betyder præstationskulturen for elevernes trivsel?", "Hvis folkeskolen ikke fandtes" og "Kan vi undgå, at inklusion bliver til eksklusion i skolen?" sætter fremtiden for den danske folkeskole til debat i Lærernes Hus i Allinge havn.