Debat

Er jeg forpligtet til - efter en lockout - at vende tilbage til mit arbejde?

KL vil ikke opfylde mine lønkrav - vi sender strejkevarsler - men resten bliver lockoutet. Hvis ikke kommunen opfylder mine ønsker - skal vi så ikke bare skilles?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi er tilbage langt tilbage i tiden, hvor det ikke var nødvendigt at forhandle for arbejdsgiverne, fordi der var folk nok til at tage arbejdet. Eller er vi midt i en nutid hvor KL bare vil have magten og smide os alle ud (på nær tjenestemænd og strejkevarslede lærere). Hvad er det med vores arbejdsgiver - hvad er det der er gået så galt. De sidder med en model der for evigt skal nedsænke de offentligt ansattes forhandlingsmuligheder i Det Døde Hav. Vi skal for evigt tugtes til at gøre hvad der bliver sagt, uanset om det er rigtigt eller forkert. Dialogen føres kun blandt direktørerne i det offentlige. Herfra udgår befalingerne. Så mit personlige dilemma er nu - når de ikke vil have mig på rimelige betingelser - vil jeg så arbejde for dem. Kan jeg arbejde for dem igen? Er jeg forpligtet til at vende tilbage til mit arbejde igen?

Jeg synes det er en svær situation for loyalitet og arbejdsglæde bliver igen og igen trådt under fode af Regeringens og KLs forhandlingsudspil og konfrontationskurs.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget