I uge 1 trækker vi lod blandt alle, som har deltaget i julequizzen og indtastet mail - blandt andet om et weekendophold for to med alt betalt på et af de dejlige Sinatur-hoteller.

4. søndag i advent: Sidste chance for at quizze med om en skøn hotelweekend

Over 7.000 har deltaget i de tre forrige runder af folkeskolen.dk's adventsquiz. Nu er sidste runde åbnet, og så du har en sidste chance for at være med i konkurrencen om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Quizzen er lukket. 

Så er det sidste chance for at deltage i årets julequiz om folkeskolen, året der er gået og Fagbladet Folkeskolen.

Hvis du også vil deltage i den ugentlige lodtrækning om tre flasker vin, siger du samtidig ja til at modtage folkeskolen.dk's ugentlige nyhedsbrev (hvis du allerede får nyhedsbrev fra os, er du naturligvis også med i konkurrencen).

Der er kommet nye spørgsmål hver adventssøndag - og for hver uge, du har deltaget, har du fået et lod i den store julekonkurrence, hvor du kan vinde et weekendophold for to til en værdi af 7.500 kr. på et af Sinatur-hotellerne.

Der trækkes lod i uge 1 i 2018, og vinderne får direkte besked.

Virker quizzen ikke? Prøv dette link: 

http://www.quizpedia.com/quiz/qp/HMJIXG

 

Læs mere

Du kan deltage i alle fire runder helt frem til d. 2. januar2018 - find de øvrige her.