DLF-kongres '17
0   3

DLF vil undersøge mulighed for en efteruddannelsesfond

Lærerforeningen har besluttet at undersøge mulighederne for en uddannelsesfond, som skal finansiere efter- og videreuddannelse for lærerne, ved de kommende overenskomstforhandlinger.

Danmarks Lærerforening tager et såkaldt periodeprojekt om en uddannelsesfond med som et krav med til overenskomstforhandlingerne.

"Vi har fra hovedstyrelsens side syntes, det var vigtigt, at få sat det fokus. Vi har det konkrete problem, at vores medlemmer oplever, at værdifuld efteruddannelse forsvinder", siger Gordon Ørskov Madsen, formand for DLF's overenskomstudvalg, til folkeskolen.dk, efter at kongressen havde diskuteret og vedtaget Lærerforeningens overenskomstkrav.

Artiklen fortsætter under banneret

Han peger på, at medlemmerne oplever, at de selv må tage penge op af lommen, fordi de synes, de har brug for efteruddannelse:

"Derfor er det vigtigt for os, at vi kom videre i den her proces. At det så blev et periodeprojekt, det må vi prøve at få det bedste ud af. Periodeprojektet betyder, at parterne - hvis det lykkes - sætter sig sammen og ser, hvordan de kan komme videre med det her og får nogle modeller på bordet", sagde Gordon Ørskov Madsen.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ