Fagbladet Folkeskolen
0   4

Ny praktikant på Folkeskolen

»Det er i folkeskolen, at vi lægger grundlaget for, at vi som befolkning rent faktisk har et uddannelsesniveau og en kapacitet, der gør os i stand til at tage stilling til vores samfund«.

Sådan siger Folkeskolens nye journalistpraktikant, Martin Vitved Schäfer.

Artiklen fortsætter under banneret

Han brænder for at skrive om uddannelse og arbejdsforhold, og så ønsker han at lave journalistik, som står i modsætning til mange nyhedsmediers flygtige overfladeberøringer. »Jeg tror, at man bliver en dygtigere journalist af at arbejde sig grundigt ned i et stofområde og beskæftige sig med det i længere tid«.

Folkeskolens nye praktikant har været politisk aktiv i foreningerne Danske Skoleelever og Danske Gymnasieelevers Sammenslutning. Han har desuden arbejdet som studentermedhjælper i foreningen Skole og Forældre. Martin Vitved Schäfer påbegyndte sin praktik den første juli og afløser Emilie Palm Olesen, der fortsætter det sidste halvår af sin praktik hos Danmarks Naturfredningsforening.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ