Anmeldelse Madkundskab
0   423

Klimakogebogen

Klimakogebogen

Fakta


Titel
Klimakogebogen

Forfatter
Susanne Engelstoft

Pris
75 kroner

Sider
168 sider

Type
Bog

Forlag
FDB SkolekontaktenGyldendal

"Spar på kødet, på strømmen og på de importerede fødevarer, men spar også lidt på bekymringerne og lev livet". Med "Klimakogebogen" ved hånden kan man kokkerere på en klimavenlig måde uden alt for store ofringer eller radikale ændringer.

Artiklen fortsætter under banneret

I "Klimakogebogen" er der opskrifter med kød - bare ikke oksekød og ikke i så store mængder. Der er forskellige klimavenlige temaer i bogen, der omhandler energiforbrug, transport, ernæring, lokale råvarer, årstiderne og minimering af spild. Til hvert tema udtaler en ekspert sig og giver gode råd.

Bogen indeholder menuplaner for syv uger. Hver uge har sit eget tema, for eksempel energiforbrug, og hver uge indeholder opskrifter, der er tilpasset en bestemt sæson. Der er retter til alle ugens syv dage og en enkelt sød dessert. Der er lavet indkøbslister til hver uge, og så er der flotte billeder af alle retterne. Det er altså rimeligt nemt at forsøge sig i det klimavenlige køkken.

Man bliver ikke super klog på klima og fødevarernes CO2-belastning ud fra de syv sider, der er brugt på de klimavenlige temaer. Men man bliver inspireret af de flotte billeder og gode opskrifter. Det hele er tænkt igennem for en, man behøver bare at følge opskrifterne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
736 andre er allerede tilmeldt

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.478 andre er allerede tilmeldt