Tv: Bondo og søstrene Bisp

"Søstrene Bisp – samtaler om alt mellem himmel og jord" hedder en tv-program-serie på DK4. Søndag aften taler biskop Marianne Christiansen med lærerformand Anders Bondo. Fra næste uge vil programmet også kunne ses her på folkeskolen.dk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De to biskopper Marianne Christiansen fra Haderslev stift og Tine Lindhardt fra Fyns stift skiftes til at være værter i en tv-samtale. Og derudover er en tredje samtalepartner med i form af et bibelcitat eller et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt. Anders Bondo Christensen har valgt citatet:

"Da de første kom, troede de, at de ville få mere; men også de fik hver en denar. Da de fik den, gav de ondt af sig over for vingårdsejeren og sagde: De sidste dér har kun arbejdet én time, og du har stillet dem lige med os, der har båret dagens byrde og hede"

Arbejderne i Vingården, Matthæusevangeliet kap. 20 v. 10-12

Udsendelsen har premiere på DK4 på søndag aften kl. 20.30, og i næste uge vil det også blive tilgængeligt her på folkeskolen.dk/religion