Debat

Favnende flerstemmighed i DLFs ledelse

Arbejdsmiljøets stemme er stærkest repræsenteret af Rikke Gierahn Andersen. Hendes stemme er derfor vigtig i det flerstemmige kor hovedstyrelsen skal udgøre.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor ærgrelse jeg konstaterede, at mit fagblad valgte at skyde valgkampen i Hovedstyrelsen i gang med et tema, som deler vandene med risiko for at splitte fagforeningen.

Hovedstyrelsesvalgets vigtigste tema må ikke reduceres til et for eller imod OK15! 

Langt vigtigere er svarene på hvordan vi opnår indflydelse og hvilke forbedringer af arbejdsforholdene og arbejdsmiljøet, der skal prioriteres. Med andre ord er der i hovedstyrelsen brug for et flerstemmigt kor af stemmer, som til sammen vil give et øredøvende brag af en koncert, der på bedste vis kan repræsentere og samle foreningen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

- Der er brug for den garvede organisatoriske stemme, repræsenteret af Gordon Ørskov Madsen

- Der er brug for modets og håbets stemme, repræsenteret af Kenneth Nielsen

- Der er brug for ligestillingens stemme, repræsenteret af Regitze Flannov

- Der er brug for den skolepolitiske stemme, repræsenteret af Jeanette Sjøberg

- Der er brug for inklusionens og de mindre medlemsgruppersstemme, repræsenteret af Erik Cloyd Ebsen

- Der brug for den kritiske, visionære og konstruktive stemme, repræsenteret af Morten Refskov

Men mest af alt er der brug for arbejdsmiljøets stemme!

For  arbejdsmiljøets stemme går klart igennem hos arbejdsgiver. Et godt arbejdsmiljø skabes af gode arbejdsforhold - og er der én der arbejder i den retning med blik for at skabe resultater for medlemmerne, såvel i fagforeningen som i MEDsystemet, så er det Rikke Gierahn Andersen

Derudover er hun en meget tolerant og favnende person, der lytter, og som kan identificere sig med og rumme alle os, der egentlig mest af alt havde lyst til at stemme både ja og nej. Ja til forhandling & forandring og nej til (fortsat) forringede arbejdsvilkår.

Rikke siger det selv således: ” Det kommer til at kræve tålmodighed, ihærdighed og sammenhold i foreningen at få gjort op med Lov 409’s rigide rammer og opnå nødvendige forbedringer af vores arbejdsvilkår. Her har arbejdstidsbilaget strategisk værdi frem mod OK18, konkret udmøntet i flere lokale aftaler, der kan give lærerne en lidt bedre hverdag”.

Endelig skal der lyde en opfordring til mit fagblad om at være visionære og fremtidsorienterede - man kunne fx spørge hvordan vi skaber en styrket fagbevægelse og om/hvordan en fusion mellem FTF og LO er et svar herpå.

#DLFvalg #stempårikke #rikkeiHST

http://www.folkeskolen.dk/573896/kampvalg-til-dlfs-hovedstyrelse