Horsens Kommune
0   151

Skolehunden Mira lærer børn at tage hensyn

Den australske hyrdehund Mira er begyndt at deltage i undervisningen på Horsens Byskole. Mira tilhører lærer Ann Vad Steffensen, og de er i gang med at uddanne sig til professionel skolehundeekvipage. »Børn, som har svært ved at knytte bånd eller tit kommer i konflikt med deres klassekammerater eller lærere, skifter adfærd, når de er sammen med Mira. I samværet med hunden lærer de blandt andet at tage hensyn, og den adfærd kan de overføre i relationen til mennesker«, fortæller læreren.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen