Arbejdstid - lokalt
0   2797

Se danmarkskortet: Her er enighed om arbejdstid

Fælles ramme, fælles forståelse, lokalaftale, samarbejdsaftale eller fælles værdier. Enighed har mange navne, når det handler om kredse og kommuners drøftelser af rammerne for lærernes arbejdstid næste år. Klik på kortet og læs mere om enighederne.

 

Grøn indikerer, at kreds og kommune har meldt en aftale eller fælles forståelse ud, mens orange er steder, hvor kredsen har haft indflydelse på  kommunens udmeldte administrationsgrundlag. Klik på kortet for at læse mere. Find de fælles udmeldinger ved at klikke på linket til højre for artiklerne. 

Artiklen fortsætter under banneret

HER ER ENIGHED OM LÆRERNES ARBEJDSTID i skoleåret 2014/15:

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen