Debat

For at du kan oprette indlæg i debatten kræver det at du har en profil og er logget ind.

OPRET PROFIL
0   2

Et boost bag skærmen

Jeg lærte det hurtigt - det der med Meet, Hangout, ZOOM, Skype og hvad der ellers findes af online mødesteder - og jeg opdagede også noget ret godt i alt det nye.

3   12

Vi kommer til at åbne op til en anden verden, end den vi lukkede ned for.

Vi lukkede midlertidig ned for at knække en kurve. Men også for at købe tid til bedre at kunne håndtere en alvorlig og hurtigsmittende virus.

0   4

Alle billedkunstlærere i valgfag: LÆS HER

Billedkunstlærer i valgfag søges til at deltage i kort interview til mit bachelorprojekt.

2   15

Danske unge er sendt på påskeferie uden afklaring om deres afgangsprøver. Det kan vi ikke være bekendt!

Undervisningsministeren gav i ugen op til påske ingen svar på, hvad der skal ske med de kommende afgangsprøver. Det kan skabe stor usikkerhed og bekymring blandt de unge, som fortjener en afklaring.

1   5

At operere en computer og IT er to vidt forskellige ting

Men begge er super vigtige i det senere liv

Indholdet fortsætter nedenunder

Nyeste sponserede blogindlæg

2   15

Aflys de skriftlige afgangsprøver i folkeskolen

En ens afgangsprøve landet over for vores elever kan ikke lade sig gøre i år. Aflys og lad os give eleverne årskarakteren i stedet for.

0   4

Hjemmelavede elever

Savner du nærvær med dine elever, har jeg måske løsningen hér! Rigtig god påske derude :)

0   18

PC’en - en balance mellem had og kærlighed

Et indlæg omhandlende mit forhold til folkeskolen eller min mand- ak nej. Emnet er min PC, den er hadet og elsket i disse dage. At sidde bagved skærmen skaber ambivalens, frustrationer, glæde og latter.

0   0

Øget fokus på historiefagets muligheder

Hjælp til besvarelse af spørgeskema i forbindelse med bachelorprojekt angående innovation i historiefaget

1   47

Hvor billigt tror KL at vores tillid er til salg?

Kan I ikke bare acceptere at I tabte? I har det jo bedre end mange andre? Er det ikke bare fordi I ikke vil give det en chance? Måske er det en fordel for jer? Skal man ikke bare se at komme videre? Vil I virkelig tage børnene som gidsler? Skal vi nu til det bøvl igen? Spørgsmål som disse har jeg efterhånden svaret på, undgået, hidset mig op over, givet op overfor og gået i dialog om. Måske kender du det? I andre lærere kender sikkert lige så mange andre mere eller mindre dumsmarte kommentarer til om en arbejdskamp nu også skulle være værd at tage. Jeg har ikke tænkt mig at bruge dette her indlæg til at svare på tåbelighederne, men derimod vil jeg ridse op hvorfor det også efterhånden bliver/bør være i KL’s interesse, at opgive den ellers besnærende tanke om at suge alt livskraft ud af medarbejderne og sætte det i banken. De må væk fra L409 - og det kan kun gå for langsomt.

11   237

Hold modet oppe – trods tåbelig leder i Berlingske

Det er simpelthen for dumt, det der står i Berlingskes leder. Glem den hvis du kan, og brug påsken til at samle kræfter. Der bliver brug for dem til at få hverdagen i gang igen.

0   5

3 uger med hjemmeundervisning, hygge med kolleger og andre tanker herfra

3 uger er gået. Status herfra hjemmekontoret.

0   8

Ledere med lederkompetencer

Fuld opbakning til personalet

0   3

Praktikant i Karantæneskole

Det er altid en interessant oplevelse at have lærerstuderende i praktik. Jeg har lige nu en kinesisk international studerende på University College Nordjylland i praktik i 5. klasse. Det er ekstraordinært.

3   15

Lockout vs. Lockdown - Vi må holde op med at sammenligne med prøverne i 2013

Coronakrisen og lockouten i 2013 er ikke sammenlignelige i forhold til kulturfagsprøverne. Der er kommet nye og sværere prøver i mellemtiden. Af Janne Skovbjerg og Janus Neumann

2   53

Lockout vs. Lockdown- Vi må holde op med at sammenligne med prøverne i 2013

Coronakrisen og lockouten i 2013 er ikke sammenlignelige i forhold til kulturfagsprøverne. Der er kommet nye og sværere prøver i mellemtiden. Af Janne Skovbjerg og Janus Neumann

0   4

Jeg holder af skolen

Tanker fra en hjemsendt lærer

0   0

Dagbog fra coronaskolen dag 14

Gæk gæk gæk/ Mine elever er blevet væk/ De er alle blevet hjemme/ Vi må bare ikke glemme/ At logge ind og sige hej på chatten/ Så vi ikke bliver bange om natten/ Om vi først kan ses til Maj/ Så bliver det godt at sige hej

1   6

Det er nordisk; det er for børn og unge

I dag på H.C. Andersens fødselsdag offentliggjorde Nordisk Råd de 14 nominerede til børne- og ungdomslitteraturprisen 2020.

14   230

Så kører lærerbashingen igen

Tilsyneladende er det gået Berlingske Tidendes næse forbi, at grunden til at skolerne er lukkede, er hensynet til smittefaren.