Debat

For at du kan oprette indlæg i debatten kræver det at du har en profil og er logget ind.

OPRET PROFIL
0   6

Det levende kursus

Gode grunde til, at det giver mere at møde underviseren og deltage i kurser – live!

0   15

Klare coronaregler efterlyses

Hvor er vi på vej hen? Det er som om, at vinden er afgørende for, om båden sejler mod nye mål, frem for at vi sætter målet og sejler op imod coronavinden. Hvor er min kaptajn?

0   0

Lyt - less is more!

Podcasten er alle steder, og ifølge to lærerstuderende skal den også ind i skolen og læreruddannelsen. Podcasten fungerer som et godt modspil til de mange skrevne tekster og multimodale tekster, der arbejdes med i læreruddannelsen. Nogle gange er det godt at skære nogle af de mange indtryk og billeder fra. Less is more.

Indholdet fortsætter nedenunder

Nyeste sponserede blogindlæg

0   6

Hvordan skal danske elever ’etwinne’ kreativt med elever på tyske skoler på tysk

Lærere fra Danmark og lærere fra Schleswig -Holstein planlagde samarbejdsprojekter for eleverne på tredages eTwinning seminar på Sankelmark

0   15

Mundsprit og håndbind

Tak til Anders Bondo Christensen for en stedse søgen efter at skabe den bedst tænkelige folkeskole uanset hvordan verden teede sig. Det vil være godt at kunne sin ABC for at komme videre.

2   129

En ny formand er valgt

Det blev desværre ikke mig. Gordon Ørskov Madsen er derimod valgt som ny formand for Danmarks Lærerforening og kan således indtræde i et formandskab med Dorte Lange. Herfra skal lyde et stort tillykke til Gordon.

0   2

Tilmelding til Sprogolympiaden 2021 er åben

ILcompetition - Sprogolympiaden - er en sprogkonkurrence for elever i grundskolen og gymnasiet. Der konkurreres i sprogene fransk, tysk, engelsk og spansk.

2   11

Syv fede år med Gordon Ørskov Madsen

DLF har fået ny formand.

0   7

Vi vender historien på vrangen og skaber rum for skyggesiderne.

Det er ingen hemmelighed. Denne blogger har en svaghed for gratis undervisningsforløb og i særdeleshed de mere skæve af slagsen. Her kommer endnu et bud.

0   5

kitler og beskyttelsesbriller, men absolut ingen mundbind...?

At være beskyttet - eller ej

1   8

Min tale til kongressen

Nelson Mandela sagde engang ” Det synes altid umuligt, indtil det er gjort.” og ” Efter at have besteget en stor bakke opdager man, at der er mange flere at forcere.” – dette inspirere mig og jeg er sikker på det også inspirerer jer og vores tanker om Danmarks Lærerforening.

0   4

Roald Dahl og engelsk

Wormy Spaghetti, The Twits og en chokoladefabrik. Der er mange glimrende tekster i Roald Dahls univers. Der er alle mulige tekster, som man kan bruge på mellemtrinnet og i udskolingen.

0   21

Fransk i 5. klasse - selvfølgelig

Det er så supervigtigt at undervise i fransk og helt fra 5. klassetrin

2   3

Idræt er fritaget for corona-restriktioner

Eleverne i idræt bliver bedt om at løbe rundt med hinanden i hænderne. Er det virkelig nødvendigt ?

0   9

Tanker i testkøen

Hvornår skal man blive hjemme fra arbejde? Skal corona inddrages i etikundervisningen? Tankerne når vidt omkring, når man holder i kø til coronatest