Læremidler
0   360

Skoler vil ikke låne bog med Alle børnene-vitser ud til eleverne

Flere skoler i Kolding-området har enten fjernet en relativ ny bog med "Alle børnene"-vittigheder fra skolebiblioteket, eller også har de slet ikke bestilt den hjem. De mener ikke, at det er skolens opgave at bringe vitser om incest og børn og sex videre til eleverne, når de samtidig arbejder på at undgå mobning, skriver JydskeVestkysten. En skoleleder erkender, at skolerne bevæger sig på kanten af det puritanske. Det faste grundskema for historierne er: Alle børnene (gjorde noget) undtagen (navn), han/hun (chokerende udsagn)! Det allersidste ord i udsagnet skal rime på personnavnet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
535 andre er allerede tilmeldt