Skole og Forældre
0   2602

Forældre: Tak for indgrebet

"På forældrenes vegne er jeg meget tilfreds med, at partierne bag indgrebet nu tager ansvar og stopper skolekonflikten. Konflikten har allerede haft rigeligt med konsekvenser for elever og forældre", siger formanden for Skole og Forældre Mette With Hagensen i dag.

Hun glæder sig til på mandag, når skolerne åbner for fuld kraft igen. "Det skal være en festdag".

"Jeg vil opfordre lærere, skoleledere, elever og forældre til at arbejde sammen om at få skoledagen godt i gang igen. Vi skal alle finde tilbage til den almindelige hverdag. Lærerne skal have overblik over, hvordan de tilrettelægger resten af skoleåret og eleverne skal vænne sig til en hverdag med undervisning. Forældrene skal derfor give skolen rum til at finde sine ben".

Artiklen fortsætter under banneret

Skolebestyrelserne får en ny rolle i, når de ifølge regeringens lovforslag skal fastlægge principper for arbejdets fordeling mellem lærerne.

"Det bliver nu endnu mere vigtigt, at skolebestyrelsen varetager opgaven med at sikre kvaliteten i undervisningen og gennem principperne skaber  gode retningslinjer for tilrettelæggelsen af blandt andet lærernes arbejde", siger Mette With Hagensen i en pressemeddelelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ