Sådan bliver udgifterne for de forskellige medlemsgrupper i DLF, når konflikten er overstået.

Ikke-konfliktede skal betale to måneders konfliktkontingent

Allerede i starten af maj skal ikke-lockoutede medlemmer betale konfliktkontingent. Det solidariske bidrag lyder på i alt 1000 kroner.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

DLF's hovedstyrelse har besluttet, at alle medlemmer skal bidrage solidarisk til konflikten. Det betyder et konfliktkontingent, der går til at genopbygge DLF's konfliktkasse, Særlig Fond. Det får ikke-konfliktede i dag besked om.

Beløbet lyder på 500 kroner for både april og maj, hvilket vil sige en opkrævning på i alt 1000 kroner. Det oplyser DLF's sekretariat. Også Skolelederforeningen har på gårsdagens dialogmøde indvilliget i at betale solidarisk til konflikten.

Sådan bliver konfliktlånene

DLF's sekretariat oplyser, at det endnu er uvist, hvordan konfliktkontingentet ser ud efter maj. Det vides først, når omfanget af konflikten er kendt.

Beløbet skal indbetales på et digitalt girokort, og de berørte medlemmer får nærmere besked over mail i dag.