OK13
0   168

Lærerne holder sig i form for folkeskolen

Aarhus-lærerne mødtes i dag til opvarmning, motionløb og gåtur i den friske luft på Tangkrogen for at styrke sammenholdet og humøret her under lockouten. Op mod 2000 var mødt op.

"Vi vil holde os i form for folkeskolen, og vi ved, at det er kvaliteten, der vinder i det lange løb", fortæller lærer og initiativtager til motionen Mette Heegaard, der også er styrelsesmedlem i Aarhus Lærerforening. Hun står sammen med lærer Jesper Hejndorf  bag arrangementet.
"Det her gør vi for os selv. Vi løber ikke med flag og bannere. Vi har været ude og fortælle omverden om vores situation. I dag gælder det os selv, det er der også brug for".
De mange sportsklædte lærere varmede godt op med dans og små hop på stedet, før de gik eller løb afsted på de syv kilometers motionsløb eller fem kilometers gåtur i Marselisborgskovene.
Da initiativtagerne mødte op tidligt for at tage imod de mange lærere, dukkede der en pige op med en masse hjemmebagte småkager. Hun ville gerne støtte lærerne med lidt sødt.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ