0   174

Italienske herligheder i efterårsferien

Oplev Capri, Napoli, Amalfikysten og Pompeji med månedsmagasinet Undervisere og fagbladet Folkeskolen den 16.-22. oktober

Denne rejse i skolernes efterårsferie byder på italienske herligheder i den smukke region Campanien. Fra København flyver vi til Milano og videre til Napoli. Hotellet ligger i kurbyen Castellamare di Stabia ved Napolibugten med udsigt til Napoli og vulkanen Vesuv i horisonten.

De følgende dage bringer programmet os til Napoli og videre til Pompeji, der blev dækket af aske ved Vesuvs vulkanudbrud i år 79 efter Kristus.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi tager også en tur langs den smukke Amalfikyst, og så puster vi liv i det romantiske med et besøg på øen Capri. I Paestum ser vi græske templer, der knejser stolt og vidner om områdets interessante historie.

Rejseterminen er 16.-22. oktober. Prisen per person i dobbeltværelse er 6.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.050 kroner.

Med i prisen er: Flyrejse København-Milano-Napoli tur/retur med Alitalia. Alle flyskatter og afgifter. Dansk rejseleder og lokalguide. Transporter, udflugter og entréer ifølge programmet. Indkvartering på mellemklassehotel med halvpension.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS12. |

Se dag til dag-programmet på ernaeringogsundhed.dk, folkeskolen.dk, undervisere.dk og specialpaedagogik.dk

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.464 andre er allerede tilmeldt
Hjælp os med at teste

Vin lille

⚠️ Hjælp os med at teste nye ideer til de faglige netværk og vind 6 flasker vin  ⚠️
Folkeskolens faglige netværk skal udvikles. Men hvor skal de udvikles hen? 
Vi har brug for din hjælp til at vurdere et par nye koncepter, så vi kan gøre de faglige netværk endnu mere relevante for jer.
1000 tak for din hjælp!
(hvis du vil tage testen på pc, kan du bruge dette link)
Tag testen på mobil - tager ca. 15 min.)