Anmeldelse Natur/teknologi
0   234

Ild - en farlig ven

Fakta<p>Forfatter: -</p><br /><p>ISBN: 87-91133-90-4</p><br /><p>gratis kroner, 26 sider</p><br /><p>Lærervejledning: 20 sider</p><br /><p>Forlag: Beredskabsstyrelsen</p>

Lige så vigtigt det er for unge at kunne førstehjælp, lige så vigtigt er det, at de kender de helt basale regler ved brand. Ved brand stik fingeren i og rend, siges det også, og noget er der om det, idet et af de vigtigste råd, bortset fra de forebyggende, er at komme ud og væk.

Artiklen fortsætter under banneret

Materialet her, som består af et lille hæfte til eleverne og en lærervejledning, er udarbejdet til 4.-5. klasse. Elevhæftet er i beskåret A4-format, let læst, om end nogle af teksterne er trykt lige småt nok, og godt og afvekslende illustreret i farver. Det indeholder små historier, også en tegneserie, som udgangspunkter for at give advarsler, formaninger, fakta og gode råd om brandes årsager, forebyggelse, slukning og skader. Ligeledes findes opgaver, hvor man blandt andet kan tippe sig til en trettener.

Lærerhæftet giver fornøden baggrundsoplysning, statistik, gode råd om tilrettelæggelsen af undervisningsforløb, blandt andet i tværfaglige sammenhænge, samt facitlister til opgaverne.

Et spændende og veltilrettelagt materiale, som burde være obligatorisk for målgruppen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.234 andre er allerede tilmeldt