Debat

Fraktion 4’s årsmøde

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Valget i de 14 amter af repræsentanter til deltagelse i fraktion 4s årsmøde den 14.-15. juni på Radisson Kongrescenter i Odense er nu på plads, og amterne har meldt ind til foreningen med oplysning om navne og adresser på de valgte. De amtsvalgte varetager alle kredsene i det pågældende amt, ikke kun deres egen kreds. Det er nu vigtigt, at pensionistforeningerne klæder deres amtsvalgte medlemmer på. Sagt på en anden måde: Hvis pensionisterne har noget på hjertet, som de gerne vil have, at vi skal tage op på mødet, så kontakt de valgte i jeres amt. Årsmødet er jo det forum, hvor vi kan diskutere faglige, kulturelle og sociale emner, som de delegerede og jeg så kan viderebringe til foreningen og kongressen.

Jeg glæder mig meget til et godt og et udbytterigt møde.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget