Debat
0   133

Fjern sølvpapiret nu

Der findes folk, som bliver så irriterede over sikringer, der ryger ustandselig, at de sætter et stykke sølvpapir ind i stedet. Men det er farligt at rode med stærkstrøm på den måde. Især hvis man bor i et gammelt hus.

Folkeskolen er et meget gammelt hus. Og klassens nedlæggelse, holddeling efter intelligens, ansvar for egen læring, nedlæg­gelse af specialundervisning og opløs­ning af såvel fagrækken som fællesskabet er sandt for dyden stærkstrøm.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg medgiver Thorkild Thejsen (lederen i Folkeskolen nummer 14), at når det begynder at knitre ude i ledningsnettet, slår min sikring fra. Og måske er jeg for nervøst anlagt, men jeg kunne tydeligt høre det knitre, da Håbo-evalueringerne kom og sagde, at den fleksible skole vender den tunge ende nedad. Da Hellerup-snittet på 7,3 blev offentliggjort, mente jeg igen at høre en knitren der­ude. Når min sikring røg, var det nok ikke mindst, fordi det knitrede i betænkelig nærhed af den høj­eksplosive blanding af sparedagsordener, angreb på metodefriheden, Ny Løn og øget topstyring.

Nu er alle kortslutninger heldigvis ikke lige farlige. Men jeg håber inderligt, at Thorkild Thejsen tager sig sammen til at tage sølvpapiret ud og sætte nogle reg­lementerede sikringer ind i Folkeskolens journalistik, inden hele hytten futter af.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ