0   130

Klemte indvandrerkonsulenter

Politikere og eksperter taler hver deres sprog, når det gælder modersmålsundervisning, og midt imellem står indvandrerkonsulenterne, der føler sig klemte i debatten, skriver Danske Kommuner.

Artiklen fortsætter under banneret

Fageksperter hævder stædigt, at det er en katastrofe, hvis der bliver rørt ved modersmålsundervisningen, men flere og flere kommuner og politikere vil gøre det frivilligt at tilbyde modersmålsundervisning.

Politikerne savner dokumentation for forskernes påstande om det gode ved modersmålsundervisning, men på trods af den stigende modstand er embedsmændene i Undervisningsministeriet endnu ikke gået i gang med at revidere loven. Her afventer man en analyse af modersmålsundervisningen fra Danmarks Pædagogiske Institut, der skulle være færdig i 1998.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks