Henning Knudsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med dyb sorg, vi modtog meddelelsen om Henning Knudsens pludselige død.

Henning tog lærereksamen fra Ribe i 1969 og var med enkelte afbrydelser ansat påØstre Skole i Rønne, hvor han også i en periode virkede som lærerrådsformand.

Her lærte vi ham at kende som en engageret og samvittighedsfuld lærer, der satte en ære i at lære sine elever noget.

Da edb holdt sit indtog i folkeskolen, engagerede Henning sig straks heri, og han virkede i mange år som edb-medarbejder på vores amtscentral. Vi var mange, der mødte ham der for at få gode råd og inspiration.

Henning holdt af at undervise, og skolen havde en stor plads i hans liv. Han var et hjælpsomt, stilfærdigt menneske, der altid havde tid, også fordi han interesserede sig for andre. Han var en god og opmærksom lytter, til hvem man aldrig gik forgæves.

Også i festligt lag på skolen deltog Henning gerne, og vi vil huske mange morsomme episoder fra den tid, der nu er forbi.

Henning, du var et fint menneske og en god kammerat. Vi kommer til at savne dig, når det først for alvor går op for os, at du ikke er her mere.

Vores tanker og medfølelse går til Hennings to døtre, Pernille og Sabine.

Kollegerne påØstre Skole, Rønne