Søndervangskolen
0   10

Det begynder at ligne en normal arbejdsplads igen

Søndervangskolens arbejdsmiljørepræsentant er forsigtigt optimistisk på sin arbejdsplads’ vegne.

Han har måske ikke armene over hovedet af begejstring, men skuldrene er nede.

Sådan begynder det at føles for Benny Nielsen, som er en af to arbejdsmiljørepræsentanter på den skandaleramte Søndervangskolen i Aarhus.

"Glæden ved at gå på arbejde er så absolut ved at vende tilbage, hvis ikke den er vendt tilbage", siger han til Folkeskolen.

"Jeg tror, at jeg taler på de fleste af mine kollegers vegne, når jeg siger, at vi kan se lys for enden af tunnellen".

Artiklen fortsætter under banneret

Benny Nielsen er især glad for, at den konstituerede ledelse lytter til medarbejderne. Skoleleder Martin Appel Toft har udvidet medarbejderudvalget, og man holder møde i det en gang om ugen, hvor "rigets tilstand vendes".

"Jeg vil gerne rose den nye ledelse for dens lydhørhed, hvor vi ikke bare bliver godt informeret, vi bliver også spurgt, inden de sætter nye ting i værk", fortæller han og fremhæver også, at samarbejdet mellem faggrupperne er blevet bedre.

"Samarbejdet er begyndt at ligne det, man har på alle andre skoler, og en ting, som glæder både mig og mange andre, er, at samarbejdet med pædagogerne fungerer igen. Vi nærmer os en normal skolehverdag, og det er dejligt, for der er ikke nogen, der fortjener at gå igennem det, vi har været igennem. For at sige det på jysk, så har der været lidt udfordringer, og vi er nok blevet lidt hårdhudede i løbet af efteråret".

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ