Læreruddannelsen
0   9

Organisationer vil også have et partnerskab om læreruddannelsen

Udviklingsgruppen har i dag afleveret anbefalinger til en ny læreruddannelse. En af anbefalingerne er et nyt partnerskab med titlen ”Sammen om læreruddannelsen”.

Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) lancerede i foråret partnerskabet 'Sammen om Skolen'. Meldingerne fra både de deltagende organisationer og forligspartierne har siden været meget positive.

Og nu foreslår organisationerne i udviklingsgruppen, som i dag har afleveret en lang række anbefalinger til en ny læreruddannelse, et lignende partnerskab med navnet "Sammen om læreruddannelsen".

Udviklingsgruppen består af Lærerstuderendes Landskreds, Danmarks Lærerforening, KL og Danmarks Lærerforening.

Udviklingsgruppen foreslår, at partnerskabet løbende skal følge op på de ændringer, som Folketinget vedtager i kølvandet på anbefalingerne.

Artiklen fortsætter under banneret

"Vi skal have et fast og forpligtende samarbejde om læreruddannelsen. God lovgivning er ikke nok. Når en ny læreruddannelseslov er vedtaget i Folketinget, skal den virkeliggøres. Hvis ikke vi samarbejder om det, så risikerer vi, at de gode ambitioner ikke slår igennem på uddannelsesstederne. Vi er nødt til at finde ud af, om det virker, som vi troede, og om der er noget, der skal justeres bagefter", siger formand for Danmarks Lærerforening Gordon Ørskov Madsen om partnerskabet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
470 andre er allerede tilmeldt