Debat
0   3

'Vandets...' udstilling på kulturnatten

Vi, lærerstuderende med faget billedkunst på Københavns Professionshøjskole, vil undersøge og arbejde med temaet 'Vandets...' og udstille på Campus Carlsberg på Kulturnatten kl. 18.00-23.00.

På kulturnatten d. 15. oktober kl. 18.00-23.00 på Campus Carlsberg vil vi, lærerstuderende med faget billedkunst, have en udstilling med temaet ‘Vandets…’ I denne forbindelse reflekterer vi over hvad vand er. Vi vil i vores arbejdsproces starte med at undersøge vands forskellige former, bevægelser, lyd og påvirkning af lys.

Den kemiske betegnelse for vand er H2o. Èt vandmolekyle er sammensat af to hydrogenatomer og ét oxygenatom. Vand er en kemisk forbindelse, der er flydende ved stuetemperatur og under standardtryk.

70% af Jordens overflade er dækket af vand. 60% af menneskekroppen består af vand. Man skal drikke omkring 2 liter vand om dagen.

Vand kommer i mange forskellige former - gas, is og flydende form. Det kan sanses - ses, høres, mærkes, lugtes og smages.

Artiklen fortsætter under banneret

 

Vand er nødvendigt. Det er livgivende. Det kan være mange ting på én gang. 

Vand indeholder mange modsætninger:

Stilstand og i bevægelse. 

Farligt og trygt.

Hårdt og blødt. 

Regn og grundvand.

Vand binder verdenen sammen. Floderne i Amazonas. Søerne i København. Niagara falls i Amerika. Verdenshavene. Vand er ying til sin egen yang. Vand er en del, men også en helhed.

Det er svært lige præcis at definere vand, men det vil vi på billedkunstholdet på Københavns Professionshøjskole undersøge og arbejde med. Vi vil udforme nogle store skulpturer samt have undersøgende videomateriale til udstilling på Campus Carlsberg på Kulturnatten.

 

Vi er over 250 studerende der arrangerer Kulturnatten på Københavns Professionshøjskole fra både lærer-, pædagog- og tekstilformidleruddannelsen under temaet 'Hav, liv og kultur'. Der vil blive afholdt et modeshow med kreationer inspireret af havet, koncerter, fortællinger fra havet. Derudover vil være forskellige udstillinger, børneteater og legeaktiviteter med bevægelse og forskellige teknologier. 

 

Vi glæder os til forhåbentlig at se jer til en spændende aften!

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.727 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
460 andre er allerede tilmeldt