Natur/teknologi
0   3

Blæksprutten Heidi flytter ind hos marinebiolog

Buster Filmfestival byder igen til efteråret på film, der kan ses i naturfagene. Fx kan man få ny viden om blæksprutter og deres evner eller følge dyrene på en gård. Klima, manglen på rent vand og ungdomsfilm om usikkerhed og begær er på programmet.

Alle film på festivalen har tilknyttet undervisningsmaterialer til den videre bearbejdning i klassen.

Selve festivalen finder sted fra 27. september til 10. oktober, hvor filmene kan ses på stort lærred. Programmet er frigivet nu, og der er små videotrailere til gennemsyn om flere af filmene, så det er muligt at forberede undervisningsforløb.

Marinebiolog og professor David Scheel har sat et stort akvarium ind i sin stue for at kunne studere blæksprutten Heidi og interagere med hende. Den kan arbejde med redskaber og genkende ansigter, viser filmen. David Scheel og hans teenagedatter Laurel bliver klogere på blæksprutter.

Der er også flere kortfilmpakker fx om klima og ulighed, film om FN's klimamål og en række ungdomsfilm om angst, venskab, jalousi, usikkerhed og begær, hvor en række unge filmfolk har brugt sig selv i deres film.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.647 andre er allerede tilmeldt