Uddannelsesvejledning
0   4

Debat: Besparelserne på vejledning forringer mulighederne for sårbare unge

"Det er uambitiøst at fortsætte besparelserne på vejledning, og det forringer chancemulighederne for en gruppe unge". Sådan lyder det fra formand for Aalborg Lærerforening Karsten Lynge Simonsen i et indlæg i avisen Nordjyske i dag. Magistraten i Aalborg er kommet med et besparelsesforslag, som giver mulighed for at fjerne nogle af de vigtige opgaver, som Ungdommens Uddannelsesvejledning i dag varetager - eksempelvis at hjælpe skaffe erhvervspraktik til elever med særlige behov og at vejlede elever, forældre og skoler i anvendelse af digital vejledning og optagelse.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
413 andre er allerede tilmeldt
Netværk for UU-vejledere

NYHED! Vidste du, at du lige nu læser på Folkeskolens nye faglige netværk for UU-vejledere?

Tilmeld dig netværket og få en mail med ny faglig viden, forskning og erfaringsdeling.

 

 

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.