Debat

Kort indlæg

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Når mine kolleger og jeg sender læserbrev (kortfattet) til Folkeskolen, har vi vedtaget ordlyden på et møde og forstår derfor ikke, hvorfor 'smagsdommere' på redaktionen udelader noget af teksten, fordi 'det er ligegyldigt, hvornår vi har holdt møde', og samtidig ændrer underskriften fra kreds til underskriverens bopælskommune, som ikke er den kommune, hvor skolen ligger.

I bladet skriver man, at redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte i lange indlæg.

Vores var kort!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Da jeg brokkede mig, fik jeg at vide, at redaktionen har 'udstukne regler' for at redigere i læserbreve, men da jeg udbad mig et sæt af disse, eksisterede de kun underforstået.

Jeg har efterhånden skrevet en del læserbreve til Folkeskolen, men aldrig før er de blevet 'redigeret'.

Dette er blot til advarsel for andre, der tror, de selv kan bestemme teksten i deres kortfattede læserbreve.

Gad vide, hvordan dette indlæg ender med at se ud?

Pia Scharffenberg

lærer i Ballerup (kreds 21)

Svar

Der er udeladt ordet '10-pausen'. Set i sammenhæng med indholdet og budskabet er det vel ikke meningsforstyrrende at fjerne et sådant ord. Med hensyn til at skrive under har bladet altid fulgt linjen med en geografisk betegnelse, da også medlemmer fra andre dele af landet skal kunne følge med i, hvor læserbrevsskribenten kommer fra.

Redaktionen