"Vi taler meget om arbejdstid og om, at fremtiden nok bliver, at vi skal være mere til stede på skolen. Det tror jeg også, at en del lærere er modnet til, fordi mange af os i forvejen tilbringer meget tid på skolen. Men det betyder jo ikke nødvendigvis, at børnene får mere undervisningstid", siger Gurli Dahl, nyvalgt delegeret fra Thy-Mors lærerkreds på DLF's kongres.

”Man får spurgt ind til nogle ting, og det er motiverende”

Gurli Dahl er nyvalgt delegeret fra Thy-Mors lærerkreds. Hun håber, at kongressen giver et pift til det fremtidige arbejde i kredsen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad optager jer ude på skolerne lige i øjeblikket? Vi taler meget om arbejdstid og om, at fremtiden nok bliver, at vi skal være mere til stede på skolen. Det tror jeg også, at en del lærere er modnet til, fordi mange af os i forvejen tilbringer meget tid på skolen. Men det betyder jo ikke nødvendigvis, at børnene får mere undervisningstid. Og det er nok dér, tingene går lidt skævt i den offentlige debat i forhold til, hvad det egentlig betyder at være længere tid på skolen.

"Jeg ser frem til at høre Antorini og hendes visioner"

Hvad får du mest ud af på kongressen? Det er at være lyttende og høre de forskellige meninger og diskussioner. Før gik man lidt i sin egen verden i kredsen, men nu kommer vi ud og hører, hvad de tænker og gør andre steder.

"Jeg suger jo meget til mig, fordi det er første gang, jeg er her"

Er der noget, du i løbet af kongressen har hæftet dig ved? Jeg synes, at det er et spændende forum, hvor vi bliver samlet om det samme. Man får spurgt ind til nogle ting, og det er motiverende. Kongressen kan forhåbentlig også give et pift i forhold til at komme hjem og arbejde videre med tingene i kredsene.

Delegeret: Lærerne skal sikres lokale lønkroner