Safari i Sydafrika

Førsteklasses Big Five-safari i Kruger-området og enestående natur­oplevelser på Panorama-ruten 16.-25. februar med månedsmagasinet Undervisere, Folkeskolen og Albatros Travel

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne eksklusive læserrejse byder på enestående oplevelser i et af Sydafrikas smukkeste områder. I det private Edeni Game Reserve i Limpopo-provinsen venter store klassiske safarieventyr. På turen har vi gode muligheder for at opleve vildt som elefant, bøffel, giraf, løve, leopard, gepard og mange antilopearter. På Panorama-ruten og på heldagsturen til verdensberømte Kruger Nationalpark venter også enestående naturoplevelser.

Rejsen er tilrettelagt for alle, der sætter pris på komfort og ikke ønsker at rejse rundt i hele ferien. Vi benytter den eksklusive Edeni Bush Camp i Korong­we/Edeni-reservatet ved Kruger som udgangspunkt for safari og udflugter.

Fakta om rejsen:

Rejseterminen er 16.-25. februar (uge 8).

Pris per person i dobbeltværelse er 15.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 2.190 kroner.

Med i prisen:

Flyrejse København-Madrid-Johannesburg tur/retur med Iberia, forplejning på flyet. Alle skatter og afgifter. Dansk rejseleder og lokale guider og rangere. Alle safarikørsler, gamewalks, udflugter, entréer og parkafgifter som beskrevet i program. Ophold på Edeni Bush Camp. Helpension på nær frokost på dag 2, 4 og 9.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS2 |