Den forførende stemning fra Prag tages med på den smukke flodtur i Europas hjerte. Læs dag til dag-program på undervisere.dk

Gyldne Prag og krydstogt på Donau

Prag, Passau, Melk, Wien (Nußdorf), Budapest, Esztergom, Bratislava, Spitz (Wachau), Passa. Ti dage med Albatros Travel og Undervisere

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Oplev en af Europas smukkeste hovedstæder, der betager med stemning og skønne bygninger. Prag er spækket med hyggelige gader, imponerende pladser, dragende barokkirker og fascinerende gallerier og museer.

Vel ingen anden flod repræsenterer så mange kulturer som Donau, der løber gennem ti lande. Vi kommer gennem uspolerede landskaber og ind i hjertet af de gamle kulturhovedstæder. Det eneste, du skal gøre, er at slappe af og gå på opdagelse. Afrejse 10. oktober.

Pris: 12.990 kroner per person i delt, udvendig kahyt på main deck. Tillæg for upper deck med videre - se programmet på undervisere.dk

Med i prisen:

Fly København-Prag/München-København. Otte dages krydstogt på MS My Story. Alle skatter og afgifter. Transport ifølge program. To nætter på hotel i Prag med morgenmad. Velkomstmiddag og byrundtur i Prag. Måltider på skibet. Dansk rejseleder.

Udflugtspakke, der kan tilkøbes for 1.190 kroner: Byrundture i Wien, Budapest og Bratislava. Udflugter til klosteret i Melk, Esztergom og i Wachau-regionen.

Bestil rejse hos Albatros:

Telefon 3698 9898 eller booking@albatros-travel.dk. Oplys bestillingskode: LR-FOL. |