Debat

Kære kolleger i Høje Taastrup

"fremtidens skole". Et helt nyt skolesystem, der er besluttet af politikere, som absolut intet begreb har om skole og undervisning. Har vi ikke hørt det før. Nå jo, det var også politikere, som lavede folkeskolereformen i 2013. Den skulle for enhver pris gennemføres, på trods af alle de advarsler, som lærere og fagfolk udtrykte, og hvordan var det nu lige det gik? Det blev lige præcis den maveplasker, som alle - der ved noget om skoler - forudsagde!!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvem var det nu, som var hovetarkitekten bag skolereformen? Det var Michael Ziegler, og minsandten om det ikke er selvsamme Michael Ziegler, som nu skal til at lave et helt skolesystem om igen på trods af advarsler fra alle eksperter. Er der en voksen til stede? 

Allé jer som underviser i Høje Taastrup kan nu se frem til, at hele jeres hverdag brydes op. Hvad kommer det til at betyde for jer? Det kommer til at betyde, at I skal rende rundt til en masse kurser, emplimenterer al verdens projekter og gennemleve et konsulenthelvede af den anden verden i mange år fremover.

Mange lærere er allerede flygtet fra kommunen, for det vil de selvfølgelig ikke stå modeller til. Formanden for skoleudvalget i Høje Taastrup kommunes eneste kommentar til det er, at det kan han da ikke se noget problem i.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Kære politikere i Høje Taastrup. De Aller største tabere i det her er eleverne. Vi har en ungdom der mistrives, og som ikke engang ved hvem de selv er pga af de evige forandringer, som skyller ned over dem. Og nu skal de så overbebyrdes igen, fordi der lige er et byråd, som har fået en fiks ide, og som har mere fokus på at sætte deres egen kommune på landkortet, end at fokuserer på, hvad der er bedst for eleverne. 

Er der stadig nogen, som undrer sig over flugten fra folkeskolerne til privatskolerne?