Tre uger sad Camilla Hoffmann som skoleleder på Løjtegårdsskolen i Tårnby på Amager.

Tårnby: Omstridt skoleleder siger op - og rykker til Gladsaxe

Camilla Hoffmann skriver på Løjtegårdsskolens hjemmeside, at hun i morgen har sidste dag som leder på skolen. Hun har fået job som skoleleder i Gladsaxe. Der er allerede konstitueret en ny leder på Løjtegårdsskolen, og det bliver den nuværende skoleleder for Nordregårdsskolen, der også ligger i Tårnby Kommune.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der har været meget virak om Camilla Hoffmann, siden hun blev konstitueret bag lukkede døre for en lille måned siden af økonomiudvalget i Tårnby.

Ansat bag lukkede døre: Tårnby-skole får kontroversiel leder

I morgen er det tre turbulente uger siden, hun satte sig i Løjtegårdsskolens lederstol, men det slutter altså allerede i morgen. 

"Til medarbejdere, forældre og elever på Løjtegårdsskolen Jeg har idag meddelt Tårnby Kommune at jeg har sagt ja til en stilling som skoleleder på Gladsaxe Skole i Gladsaxe Kommune. Det er et drømmejob for mig, som jeg glæder mig til at starte på. Det betyder desværre at jeg skal sige farvel til Løjtegårdsskolen, efter kort tid, hvor jeg har været glad for at være, og hvor jeg er blevet taget godt imod af alle jeg har mødt. Da jeg er konstitueret har jeg et meget kort varsel, så jeg har sidste arbejdsdag i morgen, fredag d.5.12. Jeg ønsker alle på Løjtegårdsskolen held og lykke, I har en god skole, med dygtige og engagerede medarbejdere og skønne børn, tak for samarbejdet. Kærlig hilsen Camilla Hoffmann", lyder beskeden fra hovedpersonen selv på skolens hjemmeside. 

Forvaltningschef i Tårnby Kommune, Susanne Hammer-Jakobsen, skriver samme sted:

"Til lærer og forældre på Løjtegårdsskolen.

Som I for kort tid siden er blevet gjort bekendt med, så har Camilla fået tilbudt nyt job og fratræder sin stilling i morgen. Formanden for økonomiudvalget har besluttet at konstituere nuværende skoleleder på Nordregårdskolen Sussie Nørsø som skoleleder på Løjtegårdsskolen skoleåret ud."

Formanden for Økonomiudvalget er borgmester i Tårnby, Henrik Zimino.

Tårnby finder smutvej til konstituering af skoleleder