Udsnit af vinderplakat fra 3.b på Sct. Jørgens Skole i Roskilde
Udsnit af vinderplakat fra 3.b på Sct. Jørgens Skole i Roskilde

Vinderplakater fra Matematikkens Dag præmieret

Omkring 100 klasser landet over deltog i konkurrencen på Matematikkens Dag om at tegne en plakat om FN’s verdensmål. Vinderne er fundet, og Danmarks Matematiklærerforening sender præmier og diplomer til de ni klasser.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I indskolingen gik førstepladsen til 3.b på Sct. Jørgens Skole i Roskilde. Andenpladsen blev 2.v på Peder Lykke Skolen i København og tredjepladsen fik 1.a på Bramsnæsvigskolen i Kr. Hyllinge.

På mellemtrinnet gik sejren til 5.a på Frydenstrandskolen i Frederikshavn, andenpræmien til 6.b på Danmarksgades Skole Urban i Esbjerg og 3.præmien til 4.d på Trekronerskolen i Roskilde.

Gratis matematikmateriale om FN's verdensmål sendes ud til alle skoler

I udskolingen vandt 8. klasse på Møllebakkeskolen i Nykøbing Falster, mens 2.præmien gik til gr.3.2 på Ansager Skole i Ansager, Varde Kommune og tredjepladsen til 7. klasse på Trekronergade Freinetskole i Valby.

Som optakt til Matematikkens Dag udgav Forlaget Matematik med støtte fra Udenrigsministeriets Oplysningspulje en bog om årets tema. Bogen med ideer blev sendt ud til alle skoler.

Anmeldelse: Verdensmål.nu - og på Matematikkens Dag

 

Powered by Labrador CMS