Provokerende teater om mobning

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hver sjette elev i folkeskolen op­lever hver dag at blive svinet til af deres klassekammerater, viser en rapport fra Dansk Center for Undervisningsmiljø. Det vil det eksperimenterende og provokerende teaterstykke »LÆ-RE-STREG-ER« sætte fokus på. Forestillingen udspiller sig i klasselokalet, og publikum indgår som skoleelever.

Teater GRAENSE-LOES står bag forestillingen og har fulgt en skoleklasses dagligdag for at få inspiration til materialet.

»LÆ-RE-STREG-ER« henvender sig til unge fra cirka 13 år, og stykket spiller på Oehlenschlægergades Skole i København fra 1.-4. april 2009. Det vil herefter turnere på landets skoler og kan blandt andet ses på børneteaterfestivalen i Ballerup 24.-26. april 2009. Få mere information på http://www.graense-loes.dk