Lene Kingo Jensen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så kom den frygtede og forventede meddelelse om Lene Kingo Jensens død. Hun havde længe haft kræft, men havde alligevel klaret jobbet på nedsat tid blandt elskede børn og kolleger. Trods behandlingerne kom hun altid hurtigt igen indtil for et halvt år siden. Lene blev kun 41.

Lene gik selv på Rask Mølle Skole i ti år og fik siden 14 år som børnehaveklasseleder. Hun var en dygtig, handlekraftig medarbejder, der med indlevelsesevne begejstrede hold efter hold. Lene var anset og vellidt af børn, kolleger og forældre.

Lene tog trodsigt kampen op mod sygdommen på trods af de svære odds, livet nu havde givet. Da hun selv blev klar over, hvad vej det gik, viste hun os også, hvordan den byrde kunne bæres med værdighed og personligt overskud. Hun forberedte også familien på tiden efter.

Lenes mand tog orlov for at pleje hende i den sidste tid. Han og de to børn var om hende, til hun 5. marts sov ind omgivet af familien. Vor medfølelse går til familien. De har været gennem svære år med håb, lyspunkter, tilbageslag og fortvivlelse.

Æret være Lenes minde.

Bent Henriksen, skoleleder, Rask Mølle Skole, Rask Mølle