Erling Sundgaard

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Gullestrup Skole i Herning Kommune har mistet en meget dygtig og afholdt lærer. Den 7. marts fik vi den sørgelige meddelelse, at Erling Sundgaard var død.

Erling blev ansat på Gullestrup Skole i 1996. Han var en dygtig og energisk lærer, der altid var i gang med at udvikle sig selv og skolen. Sidste år tog han et ekstra linjefag i natur/teknik, ligesom han var i gang med at uddanne sig til AKT-lærer. Erling ydede en kæmpe indsats for specialundervisningen og var skolens specialundervisningskoordinator. Han læsetestede alle vore elever, og han sørgede derigennem for, at alle de elever, der havde behov for hjælp, fik den.

Erling nød stor respekt blandt alle. Han var i mange år vores tillidsmand, og i lige så mange år sad han i skolebestyrelsen.

Han var et meget hjælpsomt menneske. Det gælder på det faglige/pædagogiske plan, men også privat. Hvis han så, at nogen havde brug for hjælp, var han der for os.

Vi, der kendte Erling privat, har mistet en ubeskrivelig god ven.

Æret være Erlings minde.

Kolleger og ledelse på Gullestrup Skole i Herning Kommune